1 2 aim
Level İstanbul

Geniş servis yelpazemiz ile sizlere doğru anda doğru reklam mecrasını sunuyor, planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Profesyonel ve yurt dışı tecrübesi olan ekibimizle şirketinizin pazarlama departmanı görevini üstleniyor, globalleşen dünyada hedef kitlenize daha kolay ve verimli bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz.

Neden Sosyal Medya?

Neden Sosyal Medya Önemli? Farkındasınız ki, işletmenizi sosyal medyada pazarlamanız gerekiyor. Sosyal medya günümüzde işletmelerin kendilerini pazarlaması için popüler bir araç. Bir milyardan fazla insan bugün Facebook kullanıyor. İstatistikler, dünyada her 3 yetişkinin 2’sinin sosyal medya kullandığını gösteriyor. Sosyal medya kampanyası olmadan, potansiyel müşterilerinizi kaybedersiniz.

Neden Sosyal Medya?

Peki sosyal medya neden bu kadar önemli? Sosyal medyanın yararları nelerdir?

  • Sosyal Medya size daha geniş bir alan sağlar. 
  • Sosyal Medya mekansal engellemelerden büyük ölçüde kurtulmanızı sağlar.
  • Sosyal medya, ulaşmak istediğiniz kitle türünü belirlemenize de olanak tanır.
  • Sosyal medyayı kullanmak, web sitenizin SEO’sunu artırmanıza yardımcı olur. 
  • Arama motoru tarayıcıları hangi sayfaların sürekli trafik kazanmakta olduğunu ve internette geçip gittiğini, unutulduğunu ve ziyaret edilmediğini biliyor. 
  • Optimize edilmiş sayfalarınıza sosyal medya yoluyla trafik kazandırmak, arama motoru sonuç sayfalarında (SERP’lerde) daha hızlı tırmanmasına neden olacaktır. 
  • Özellikle Google Plus kullanıyorsanız, bu doğrudur. Google Plus çok popüler bir sosyal medya ağı olmasa da Google, Google Plus aramalarını dizine ekleyip onlara sıralama puanı verebilir.
  • Reklamınızı veya pazarlamanızı sosyal medyaya gönderdiğinizde, bir kullanıcı bunu diğerleriyle kolayca paylaşabilir. Bu, bir yayın hazırladığınızda, insanlar ürününüze ve / veya hizmetlerine ihtiyaç duyan arkadaşları ve aileleri ürün pazarına kolaylıkla götürebilirler demektir.
  • Çalışmalar güçlü bir sosyal medya varlığının marka sadakati meydana getirdiğini gösteriyor. 
  • Sosyal medya, müşterilerinize hızlı bir şekilde yanıt vermenizi sağlar. Sosyal medyada içerik paylaştığınızda kolayca izleyebilirsiniz. Buna müşteri yanıtları ve geribildirim de dahildir. Bu yorumlara ve geri bildirimlere de yanıt verebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, insanlar, müşterilerini önemseyen, ilgilenen ve ilgilenen bir şirket olduğunuzu anlar. Bu, kitlenizle daha iyi etkileşime girmenize yardımcı olacaktır.
  • Sosyal Medya sayesinde niş pazarları ziyaret edebilirsiniz.  Örneğin Facebook’ta bulduğunuz gruplara bağlantı göndererek, müşterileri web sitenizi kontrol etmeye yönlendirmiş olursunuz.

Sosyal Medya’nın Önemi

Gördüğünüz gibi, sosyal medya pazarlamacılığı her boyutta ve deneyim düzeyinde işletmeler için birçok faydaya sahiptir. Sosyal medya, kendinizi pazarlamak için hareketli, aktif ve etkileşimli bir yerdir. Gerçek zamanlı olarak geri bildirim alacaksınız ve ilgili kalmaya hazır olduğunuz sürece, iyi bir sosyal medya pazarlaması sizin için yalnızca yararlı olur.

Kiralık villa